Vi har kåret tre heldige vinnere!

Strikk for livet har kåret vinnerne av tre strikkepakker!

Vi ønsker å takke hver og en av dere som på ulike måter har støttet Strikk for livet i tiden som har gått. Som takk for at dere strikker for livet, har vi i samarbeid med House of Yarn (Gjestal) fått anledning til å takke tre av dere spesielt!

For å være med i trekningen om strikkepakkene ønsket vi at dere la ut et strikkebilde på facebook eller instagram, og det er det mange som har gjort!

Vi har trukket ut tre heldige vinnere!

Strikk for livet gratulerer:

Ragnhild Laukvik Leite, Unni Strand-Hansen og Silje Helland.

fb-vinner2fb-vinner1instavinner

Ta kontakt med oss slik at vi får adressene deres!

Godt nytt år!

Strikk for livet ønsker samtidig å takke alle dere som har fulgt oss, støttet oss, promotert arbeidet og ikke minst STRIKKET for nyfødte og premature i Tanzania i året som har gått!

Vi ønsker dere alle et riktig godt nytt år, og håper at vi sammen kan hjelpe enda flere små og sårbare i 2015! Må 2015 være et godt år for alle som fødes i Tanzania.

På vegne av Strikk for livet,

Heidi

2 tanker på “Vi har kåret tre heldige vinnere!

  1. Hei og godt nytt år! Det var en kjempeoverraskelse for meg på årets siste dag. Inspirerer til å fortsette strikkingen til de små. Tusen takk!

  2. Jeg håper en del av planen for det nye året er å legge en plan for å gjøre organisasjonen overflødig. Feks ved å lære kvinner og barn i området rundt Kilimanjaro å strikke selv.

Legg igjen en kommentar