Har du strikket en kuvøse?

Når du er ferdig med å strikke en kuvøse til Strikk for livet, trer du en tråd gjennom alle delene i kuvøsesettet så de henger i hverandre. Slå en knute som ikke sitter for tett inntil arbeidet, og settet er klart til pakking og utlevering. Det er ikke nødvendig å pakke hvert sett i plast, vi fjerner det før sending siden det tar mye volum i frakten, og blir til mye søppel i Tanzania. 

Hvis du for eksempel har strikket et sett uten teppe, så er det allikevel fint om du trer en tråd gjennom alle delene så det som hører sammen henger fast i hverandre. Tusen takk til alle som strikker for livet, dere gjør en stor forskjell for mange nyfødte barn i Tanzania! 

Husk at dere kan kjøpe Strikk for livet Babyull på Sparkjøp. 

Se strikkeoppskrifter og innlevering/adresse på http://www.strikkforlivet.no

Rebekka😊

6 tanker på “Har du strikket en kuvøse?

  • Hei Aud Karin, Det er bare flott om delene kommer i litt ulike størrelser! Litt usikker på hva du mener med «skant» og sammenligningen du etterspør. Kanskje du kan stille samme spørsmål i forumet vårt på FB? Takk for at du strikker!

  • Det går helt fint! Det er mange som bare strikker kuvøsesett med lue, genser og sokker, så da er det bra at noen strikker bare tepper:) Man trenger ikke strikke hele sett for å bidra, alt tas imot med takk! Tusen takk for hjelpen! Rebekka:)

 1. Så flotte ting, jeg har mitt lille bidrag på seks sett genser, lue og sokker til tørk etter vask – sender det snart. Dessverre ingen kuvøse. Flere av mine venninner er igang. Har brukt opp en bærepose med restegarn babyull fra Gjesdal.

  Vennlig hilsen Grethe Eklund

  Sendt fra min iPad

  • Det vi kaller en kuvøse, eller et kuvøsesett, er et sett bestående av sokker, lue, genser og teppe. Så du har strikket 6 nesten hele kuvøsesett, helt supert:) Dette blir å hjelpe 6 nyfødte babyer, tusen takk! Rebekka:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s