Strikk for livet avsluttes

IMG_5173

Det er med tungt hjerte jeg velger å avslutte Strikk for livet. De siste årene har bydd på opp og nedturer. Jeg har blant annet blitt mamma, og mistet både lillesøster og min egen mamma på veien, noe som har gjort det vanskelig å vie den oppmerksomheten jeg ønsker til organisasjonen. Som alenemor velger jeg nå å fokusere på datteren min, og heller drive veldedig arbeid i en skala tilpasset oss to. Det har vært helt fantastisk inspirerende, rørende og givende å få ta imot alt det dere har strikket og lagt ned så mye kjærlighet i. Sammen har vi hjulpet tusenvis av nyfødte barn. Jeg tar med meg videre sterke historier og møter fra Tanzania. Det satte dype spor var da jeg for første gang møtte et så alvorlig nedkjølt barn at hun ikke skalv eller var våken lenger. Mammaen fikk varme strikkede ullklær og opplæring i kangaroo care, å bære barnet inntil seg for å dele kroppsvarme. Da jeg kom tilbake et halvt år senere var den lille babyen begravet i gårdsplassen til den lille familien som sto igjen uten barn. Jeg så også hvor brutal verden er da en 14 år gammel jente ikke klarte å holde sitt nyfødte barn hun fikk med han som voldtok henne. Strikkeklærne varmet den lille nyfødte. Jeg så hvor effektiv jobben var da jeg møtte en mor som kom inn med et vått og nedkjølte barn etter å ha født i grøftekanten på vei til klinikken. Dagen etter var barnet varmt igjen og hadde begynt å amme. Jeg minnes gleden og takknemmeligheten til alle de mødrene og fedrene jeg har møtt på veien. Jeg er overbevist om at alle de tonnene med strikkede kuvøser som er sendt ned har hjulpet mange nyfødte barn.

Knit for New Life

Videre kommer nå Strikk for livet til å ta imot strikketøy i en kort periode før vi avslutter innsamlingen i utgangen av februar. Etter dette kan man ikke lenger levere inn strikketøy der vi har samarbeid, og heller ikke sende til postboksen. Jeg håper dere finner andre givende prosjekter å strikke til, jeg vil tro det er mange der ute som vil sette pris på deres hjelp. Jeg er evig takknemlig for at jeg, med deres strikkehjelp, har fått jobbe med dette givende arbeidet. Jeg bærer med meg videre en enorm erfaring, en stolthet over hva vi sammen har utrettet, og en dyp takknemmelighet til alle som har vært med å bidra til Strikk for livet. Både med å strikke, økonomiske bidrag og med organisasjonsarbeidet. Dere er så uendelig mange som har bidratt. Takk!

Rebekka20140803-124751-46071899.jpg

 

Reklame

10 tanker på “Strikk for livet avsluttes

  1. Tusen takk for det arbeidet du har gjort, og for mange koselige strikkestunder. Ønsker deg lykke til videre.

  2. Lykke til med ditt nye liv. Du har gjort en kjempejobb og hjulpet mange små og store. Klem fra Inger

  3. For en flott jobb du har gjort! Det har vært ei glede å følge deg, og å høre om alle gode ting som dette har ført med seg! Vær stolt og glad over ditt store, verdifulle tiltak for barn og mødre! 💖

  4. Dette var trist , har vært en ivrig strikker av kuvøser . Har mange ferdige kuvøser liggende . Håper jeg finner noen å levere dem til da jeg ønsker å gi dem til noen som VIRKELIG trenger varme .

  5. Det var leit å høre😥
    Men skjønner at du må ta vare på degselv og barnet ditt! Jeg ønsker deg alt mulig godt, du har gjort en kjempejobb så vær stolt! Jeg har en pose med klær som skal leveres, er det fremdeles i resepsjonen på US!
    Mvh. Clara

  6. Det er leit at du avslutter, men forstår din begrunnelse. Hvor kan jeg levere innen utgangen av februar?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s