Vegginnlegget som startet Strikk for livet deles igjen. Kan du hjelpe med å spre ny info på innlegget?

I 2012 skrev jeg et innlegg på min egen facebookvegg hvor jeg spurte om hjelp til å strikke varme klær til de små barna på sykehuset i Haydom i Tanzania. Innlegget ble delt raskt, og den enorme responsen, og det store behovet, førte til organisasjonen Strikk for livet.

  

Nå, tre år senere, begynner dette gamle innlegget å deles som ild i tørt gress igjen! Flere frivillige strikkere melder seg, og telefonen har gått varm i jula.

Det lar seg ikke gjøre å redigere innlegget så alle som har delt ser at de kan finne all informasjon på http://www.strikkforlivet.no. Derfor ber jeg om en liten tjeneste fra dere der ute, ser dere at dette innlegget deles, kan dere da kommentere på innlegget og bringe videre at det fortsatt er aktuelt, og at de finner svar på spørsmål de har på siden vår? Legg gjerne til denne teksten:

«Hei, dette vegginnlegget ble skrevet i 2012 og har etter god respons ført til organisasjonen Strikk for livet som nå distribuerer til flere fødeklinikker i Tanzania. Har du lyst til å hjelpe til dette formålet finner du alt du trenger å vite på http://www.strikkforlivet.no. Her finnes reviderte strikkeoppskrifter, tips før innsending, adresse, innlevering, hvordan du kan jobbe frivillig, samt masse bilder. Du finner svar på mange spørsmål du har på siden, men har du fortsatt spørsmål kan du kontakte organisasjonen via post@strikkforlivet.no eller melding på facebooksiden til Strikk for livet. Takk for at dere vil hjelpe!»

Vi i Strikk for livet setter pris på alle som vil være med på dette frivillige arbeidet! Jo flere som strikker, jo flere barn kan vi hjelpe.

Rebekka

Advertisements

4 thoughts on “Vegginnlegget som startet Strikk for livet deles igjen. Kan du hjelpe med å spre ny info på innlegget?

  1. Husk at man kan gi grasrotandelen hos norsk tipping til » Strikk for livet». Det har jeg gjort allerede. Godt nyttår til alle ildsjeler. 🎇🎇🎇

  2. Hei Rebekka.
    Vil først og fremst få ønske deg et velsignet godt nytt år og takke deg så mye for at du gir oss mulighet til å være med å gjøre en innsats.
    Håper det er mange som blir med på denne dugnaden.
    Mvh Tove Bråten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s