Strikk for livet trenger hjelp til lagerplass på Grünerløkka

Frivillige over hele landet sitter og strikker varme små plagg til nyfødte babyer i Tanzania. Strikketøyet strømmer inn til oss i Strikk for livet, og vi er i skrikende behov av å få lagerplass på Grünerløkka i Oslo. Alt som sendes med post til Strikk for livet kommer til postkontoret her. Siden jeg ikke har bil blir behovet for lager veldig innskrenket til i nærheten av Grünerløkka postkontor da det må bæres til lagerplassen. Hvis vi får lager lenger unna vil det blir et behov for transport i tillegg. Til nå har private stuer, soverom, boder osv fungert som lager, men det begynner å bli vanskelig å ha dette som permanent løsning.

Strikk for livet trenger lagerplass

Ulike lagermuligheter vi har undersøkt koster alt for mye penger for vår lille organisasjon som må bruke de kronene vi har til å sende det strikkede tøyet dit det skal.

20140806-100046-36046633.jpg20140803-124752-46072604.jpgStrikk for livet
Vi trenger ca. 10-15 m2 med lagerplass. Hvis det er mulighet for et område hvor vi en gang i blant kan sortere, pakke opp osv på noen store bord, så hadde det vært helt supert.

IMG_8062

Det mest prekære er allikevel å få et rom hvor vi kan lagre tøyet mellom hver sending. Det vil være et varig behov. Hvis noen kan hjelpe oss, ta gjerne kontakt med daglig leder Rebekka Sørfjord på rebekka@strikkforlivet.no

Vennlig hilsen Rebekka:)

IMG_5156

Reklamer

3 tanker på “Strikk for livet trenger hjelp til lagerplass på Grünerløkka

    • Hei, dette blir for langt unna dessverre, men tusen takk for tilbudet! Vi skulle gjerne hatt lagerplass så nærme Grünerløkka som mulig, men har for tiden en midlertidig løsning et annet sted i byen:) Rebekka

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s