Ny tur nærmer seg:)

Nå begynner neste tur å nærme seg med stormskritt, og sommerfuglene i magen har såvidt begynt å melde seg:) Vi i Strikk for livet har tatt imot mange pakker med helt nydelig kuvøsestrikk, det er rørende å se hvor masse fint dere lager:)

Det er mange hyggelige hjelpere involvert, og Jan Erik på Grünerløkka postkontor er en av de alltid blide postansatte vi møter når vi henter pakker. Han beklager at han ikke kan strikke, men han gjør en god jobb for Strikk for livet når det kommer så mange pakker:)

Strikk for livet

Vi har pakket ut og sortert mange gode, varme strikkeplagg. Lisa og Marita er i full sving med å sette sammen kuvøsesett. Her har vi fått inn en hel bunke med strikkede tepper fra en ivrig strikker!

Strikk for livet

Klærne er snart klare for sending til Tanzania. Har du noe klart kan du sende det til oss i dag, men hvis du ikke er helt ferdig så er det bare å ta det med ro og strikke ferdig.Se adresse under «kontakt oss» lenger opp. Vi tar imot hele tiden:) Marita kommer til å passe postboksen mens Malin og jeg reiser til Tanzania. Det vi får inn senere blir med i neste sending:) Strikk for livet

Vi får inn alt fra kuvøsesett til annen strikk til baby. Se så mye fint! Vi blir helt imponert:)

Strikk for livet

Malin viser frem noe av det fine vi har fått:)

Strikk for livet

Sorteringshjelp er godt å ha! Vi ser også at mange gjør sorteringen litt lettere for oss ved å feste plaggene i hverandre, tusen takk!

Denne turen skal vi se på nye mottakere av strikkeklærne. Vi får inn så mye at vi kan utvide og gi til flere sykehus enn Haydom. Vi skal blant annet møte en lege fra WHO, og diskutere samarbeid med helseklinikker på Zanzibar. Vi skal også til Arusha og Mount Meru Hospital.

Det sendes fortsatt til Haydom, men vi kan altså hjelpe flere nå:) Det er vi superglade for!

Som mange av dere vet så har Strikk for livet blitt litt til underveis, og vi har måtte øve oss litt i faget «blogging». Men vi har et mål om å denne gangen blogge masse fra turen så dere får et godt innblikk i hvorfor det er så viktig med den strikkejobben dere gjør:)

I mellomtiden håper vi dere fortsetter å strikke for livet:)

Rebekka:)

Reklamer

6 thoughts on “Ny tur nærmer seg:)

    • Hei, hvis det er tepper med litt størrelse så de kan brukes til litt større barn enn nyfødte så kan vi gjerne ta de imot og gi de til noen som ikke har så sart hud, men fortsatt trenger varme:) Rebekka

  1. Jeg har strikket en del, kan jeg fremdeles levere pakker i resepsjonen på Ullevål sykehus?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s