Adam og Eva har dugnad for Strikk for livet!

Søndag 23.mars har Adam og Eva i Gamlebyen dugnad for Strikk for livet! Du kan bestille time for en klipp, og bestemmer selv hva du vil betale (minimum 300kr). Alle inntekter denne dagen går til Strikk for livet!

Vi i Strikk for livet er selvfølgelig hoppende glade for at Adam og Eva i gamlebyen vil støtte oss i arbeidet med premature og nyfødte i Tanzania!

Etter å ha innledet et samarbeid med helsemyndighetene på Zanzibar Nord vil vi nå starte et prosjekt hvor vi har til hensikt å dele kunnskap med kvinner i fertil alder, gravide og mødre, rundt helse under graviditet og hos det nyfødte barnet. Vi vil også distribuere kuvøser til nyfødte, både de som ikke kommer seg til helseklinikker ved å starte oppsøkende helsetjenester ut i landsbyer, og ved å besøke helseklinikker. Det er en enorm fattigdom på Zanzibar og mange har ikke økonomi til å komme seg til helseklinikker under graviditet og fødsel.

Denne støtten fra Adam og Eva er et bidrag på veien mot å kunne realisere prosjektet. Vi er evig takknemlig, og håper også flere har lyst til å hjelpe oss i dette viktige arbeidet:)

Håper vi sees på Adam og Eva i gamlebyen på søndag, vi i Strikk for livet vil være der hele dagen. Ta gjerne med strikketøyet og strikk med oss, eller kom innom med det du allerede har strikket, eller bare for en prat:)
Rebekka:)
Reklamer

2 tanker på “Adam og Eva har dugnad for Strikk for livet!

  1. Så dere på gmn. Kjøpte garn og startet. Er snart ferdig med en kuvøse. Mest arb med teppet. Halvferdig nå

    • Hei! Ja teppet tar litt lenger tid enn det andre, men supert at du strikker en hel kuvøse! Kjempefint om du fester delene i hverandre når du har strikket ferdig, så holder det sammen:) Tusen takk for hjelpen! Rebekka

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s