Strikk for livet besøker Bergen storsenter!

Strikk for livet besøker Bergen storsenter

Lørdag 15. mars kl. 12-16 deler Bergen storsenter ut gratis garn så deres besøkende kan strikke kuvøsestrikk til Strikk for livet. De lager en koselig liten strikkekrok ved Vivikes i 3. etasje. Her vil dere også finne oss i Strikk for livet:) Du får garn, strikkeoppskrifter og gode råd så du kan være med å strikke varme plagg for nyfødte og premature i Tanzania.

Du kan strikke sammen med oss i strikkekroken, eller ta med garn hjem og levere senere i informasjonen på senteret.

Når vi står der tar vi også imot hvis dere allerede har strikket noe til oss:)

Håper vi sees på Bergen storsenter lørdag 15. mars kl. 12-16!

Malin og Rebekka:)

P.S Har du strikkedilla og har lyst til å hjelpe oss i Strikk for livet på Bergen storsenter denne dagen, ta gjerne kontakt på mail: post@strikkforlivet.no

Reklamer

9 tanker på “Strikk for livet besøker Bergen storsenter!

 1. Kommer ikke hjem før 1630 på lørdag så jeg rekker dessverre ikke dere mens dere er på storsenteret 😦 Var det sånn at man kunne levere der senere? Hvor lenge?

  • Hei, nå har Bergen storsenter sagt at de skal begynne å ta imot for oss også fremover! Da er det bare å levere i informasjonen så sender de det videre til oss:) Dette er jo en god nyhet for Bergensere som vil sende til oss:) Rebekka

 2. Hei.
  Må vi strikke? Eller kan man hekle prematurluer også? er ikke så flink å strikke dessverre, men hekle luer kan jeg. 😉

 3. Åååååå…dette hadde vert så gøy…hadde jeg bare vert i Bergen den helgen….men selvfølgelig er jeg ikke det…har arbeidshelg og bor på Leikanger……Kan dere komme til Sogndal en eller annen gang også ?

  mvh.Anne Elisabeth 🙂

  • Det var synd du ikke kan bli med! Dette er et initiativ fra Bergen storsenter, og noe vi gjerne blir med på andre steder også hvis noen har lyst til å arrangere:) Vi har imidlertid null kroner til å arrangere dette selv, så vi setter stor pris på at Bergen storsenter gjør dette for oss. Da er det bare for oss å møte opp og ta med strikketøy til Tanzania. Det er ikke så mange penger inn på kontoen til Strikk for livet, så nå går mye tid til å prøve å få sponsorer. Når vi kan senke skuldrene med penger på konto, kan vi bruke mer tid på hyggelige tiltak som dette:) Dette håper vi at vi kan få mer tid til fremover:) Hvis man vil hjelpe Strikk for livet økonomisk kan man bruke kontonr 1503 31 86808. Det hadde vært fantastisk å ha tid og penger til å reise rundt med Strikk for livet på denne måten, så vi kan krysse fingrene for at det vil skje i fremtiden:) Rebekka:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s