Vi har fått ny logo, brosjyre og strikkeoppskrifter!

strikk_for_livet_logo

Vi er kjempestolte av å vise frem vår nye, fine logo!
Vi håper dere liker den! Tusen takk Iteo consulting, for super logo og all hjelp dere bidrar med:) Denne logoen håper vi symboliserer jobben vi gjør både her hjemme og for de vi møter i Tanzania. Strikk for livet handler om å bidra til en varmere start på livet for nyfødte, og særlig premature, barn i Tanzania. Det er mødrene vi møter i jobben vår, og vi ser at Strikk for livet fremover kan bidra til økt kunnskap hos mor om hvordan hun kan forebygge sykdom og død hos sitt nyfødte barn og seg selv før, under og etter fødsel. Vi ønsker å ta strikk for livet videre i 2014, og jobbe mer i Tanzania for mødre og deres nyfødte. Vi håper dere vil fortsette å strikke så vi kan hjelpe enda flere! Engasjer gjerne naboer, venner, skoleklassen, dagsenteret eller andre du kjenner så vi kan bli flere til å hjelpe:) Vet du om noen private eller firmaer som vil bidra økonomisk så vi kan utvide arbeidet vårt, er de velkommen til å ta kontakt på post@strikkforlivet.no eller
gi et bidrag til konto nr. 1503 31 86808

Skjermbilde 2014-02-15 kl. 12.25.16

Vi har også jobbet med å lage en brosjyre hvor dere kan finne strikkeoppskrifter og info om Strikk for livet. Skriv ut brosjyren her og strikk for livet! Vi blir veldig glade om dere har lyst til å dele ut brosjyren til noen dere tenker vil være med på å strikke. Kanskje dere også har en lokal garnforretning som vil ha den på disken sin?

Strikk for livet strikkeoppskrifter

I denne brosjyren har vi fått hjelp til å redigere strikkeoppskriftene litt, og legge til en oppskrift i størrelsen nyfødt. Dette er et ønske fra Haydom sykehus, og et behov vi har sett også flere steder. Dermed kan vi nå tilby strikkede ullklær til både premature og  terminfødte. Sykepleierkollega Sissel har strikket og strikket, og vi har fått hjelp fra nyfødt intensiv på Ullevål til å vurdere størrelsene. Tusen takk for hjelpen! Størrelse prematur står først, og størrelse nyfødt står bak i parentes. Vi trenger begge størrelsene, men gjerne litt flere i størrelse nyfødt.

Dere må gjerne strikke etter andre oppskrifter, vi blir glade for alt som varmer:)

Hilsen oss i Strikk for livet

Heidi, Malin, Marita og Rebekka:)

strikk_for_livet_logo

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s