Polepole!

Det som i går skulle ta en dag, skal i dag ta to uker. Polepole!

Dagen i dag startet optimistisk med å  pakke sekkene igjen. Vi tok noen telefoner og fikk så beskjed om at dagen i dag antagelig kommer til å gå med til å få strikketøyet ut fra flyplassen, så vi må belage oss på en dag til i Arusha. Sekkene ble igjen på hotellet, og vi fikk beskjed om å dra inn til sentrum for å besøke et kontor hvor de kan hjelpe oss.

IMG_8871

 

Her får vi så vite at det som i går skulle ta en dag, og som på morgenen i dag kunne drøye enda en dag, nå kan ta en til to uker. Strikketøyet og noe medisinsk utstyr må fortolles og betales ut før vi kan få det. Dette tar tid. Og da snakker vi Afrikansk tid. Vi har lært oss et nytt ord: polepole! For oss nordmenn som liker effektivitet kan det være greit å lære dette som betyr rolig/sakte. Vi har hørt dette mye i dag:)

Det blir mye ringing frem og tilbake, så vi ordner oss et Tanzaniansk telefonnummer likegodt først som sist. Rett rundt hjørnet for kontoret satt en dame og solgte simkort og telefoner over en pappeske.

IMG_3108

 

Planen er nå å reise til Haydom i morgen, dessverre uten strikketøyet. Når fortollingen er klarert får vi en telefon, og vi kan reise tilbake til Arusha og hente strikketøyet. Hakuna matata!

Brukte resten av dagen i dag til å kikke litt på livet i Arusha:)

IMG_3116

 

IMG_8878

 

IMG_8876

 

IMG_8907

 

IMG_8911

 

Ha en fin kveld:)

Karianne og Rebekka

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s