Julaften fortsetter!

Det føles som julaften hver dag, så mye som vi får inn av pakker fra fjern og nær:) I går på den ordentlige julaften var vi så heldig å få gave av God morgen Norges seere, en sekk med strikkede små plagg til barna i Haydom.

IMG_8268

 

Etter God morgen Norge gikk ferden til Grünerløkka postkontor. De sorterer pakker for harde livet og vi er nødt for å hente pakker flere ganger i uka:)

IMG_8278

Dette er posten som har kommet de siste fire dagene! De som jobber på Grünerløkka postkontor kjenner i aller høyeste grad til prosjektet Strikk for livet nå, og de beklager at de ikke kan stikke, men de hjelper oss iallefall med mye post! 🙂 Takk for hjepen:)

En av pakkene har kommet langveis fra. Helt fra Australia!

IMG_8369

 

Helt fantastisk at så mange engasjerer seg! Vi har også fått en pakke fra USA, og flere fra Sverige og Danmark. Det strikkes for livet på Island og i Tyskland også:) Pakker kommer også fra hele Norge, fra nord til sør og øst til vest:)

Julaften fortsetter også utover i romjula og utover i 2013 for Strikk for livet:) Tusen takk for alt det fine tøyet dere sender inn:)

GOD JUL!

Julehilsen fra Karianne og Rebekka:)

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s